Реєстрація /

У Києві перевіряють дотримання вимог карантину

Призначають штрафи.

У Києві здійснюють моніторинг дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів суб’єктами, які здійснюють господарську діяльність.

Так, за інформацією ГУ Держпродспоживслужби у місті Києві, станом на 17 грудня проведено перевірки на 115 829 об’єктах. Серед них – заклади громадського харчування, об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, торговельно-розважальні центри, аптеки/оптики, салони краси та інші заклади побутового обслуговування населення.

За результатами перевірок складено 921 протокол про адміністративне правопорушення за статтею 44-3 КУпАП.

Відповідно до ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами – тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стаття по темі: Як знайти хороших орендарів – кому довіряти своє житло, а кому – ні

Раніше повідомлялося, що оренда комерційних приміщень залишалася активною, ціни на офіси у Києві стабільні.

Джерело

Теґи