Реєстрація /

У Києві обмежать рух на правобережній розв'язці мосту Патона

Зніматимуть старий асфальт

У Києві 17 липня з 20.00 у зв’язку з фрезеруванням верхнього шару асфальтобетонного покриття буде частково обмежений рух автотранспорту на виїзді з мосту імені Патона до бульвару Дружби Народів.

Про це повідомляє підрозділ комунальної корпорації «Київавтодор».

«17.07.2019 з 20:00 год в рамках поточного (середнього) ремонту виконуватимуться роботи з фрезерування верхнього шару асфальтобетонного покриття транспортної розв'язки моста імені Патона (виїзд з мосту імені Патона до бульвару Дружби Народів). На час проведення робіт рух автотранспорту буде частково обмежений», – говориться в повідомленні.

КП ШЕУ Печерського району просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт, та обирати інші маршрути руху.

Стаття по темі: Скільки ремонтують мости в Києві: рекордсмен Південний міст перекритий 5 місяців на рік

«Аби не ускладнювати трафік, ми працюватимемо вночі. З 20:00 17 липня до 8:00 18 липня фрезуватимемо покриття», –  уточнюють на сторінці КК «Київавтодор» та відзначають, що «дорожники Печерського району працюватимуть не зупиняючись ні на хвилину і намагатимуться завершити роботи якомога раніше».

Нагадаємо, КК «Київавтодор» розпочав ремонт транспортного вузла поблизу станції метро «Дніпро». А саме естакади з Дніпровського узвозу на Набережне шосе (з’їзд до мосту Метро). 

Джерело