Реєстрація /

У Києві інвентаризують парки

У зелених зонах зроблять ремонт.

Комунальне об'єднання «Київзеленбуд» готується оновити програму розвитку зеленої зони Києва для цього хочуть до кінця 2019 року провести інвентаризацію і аналіз існуючих об'єктів зеленого господарства столиці. Компанія оголосила тендер на проведення відповідних робіт. Очікувана вартість робіт становить 2 млн. 800 тис. грн.

За умовами технічного завдання, підрядник повинен перевірити виконання «Програми розвитку зеленої зони Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста».

Керуючись отриманими даними, підрядник повинен скласти перелік нового зеленого будівництва на період до 2024 року, оновити список озеленених територій, що резервуються для розвитку мережі зелених насаджень загального користування, і визначити зелені зони, які потребують впорядкування і капітального ремонту.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Також необхідно провести інвентаризацію існуючих на території Києва об'єктів природно-заповідного фонду та визначити перелік дерев-пам'яток природи, які потребують вжиття заходів щодо їх збереження.

Підрядник повинен розробити і впровадити автоматизовану інформаційну систему управління зеленою зоною столиці, яка буде містити інтерактивну карту міста з об'єктами зеленого господарства, паспорти таких об'єктів, загальну інформацію про зелені зони Києва та інше.

Крім того, необхідно підготувати аналіз актуальних законодавчих, містобудівних, економічних і екологічних проблем в сфері озеленення та утримання зеленого господарства Києва та надати рекомендації щодо їх вирішення.

Всі роботи повинні виконати до кінця року.

Джерело