Реєстрація /

У Дніпровському районі скоро відкриють новий стадіон (фото)


Роботи тривають.

У Дніпровському районі завершується реконструкція стадіону школи № 4 по вул. Стальського, 26-А.
Вже готові футбольне та поле для мініфутболу, а також баскетбольно-волейбольний майданчик. Завершується встановлення трибуни. 

«На стадіоні облаштували сучасні бігові доріжки, майданчик для стрибків у висоту та довжину, а окремому майданчику встановили тренажери та Workout. Тому після оновлення це буде не лише стадіон, а багатофункціональний спортивний комплекс», – каже депутат Київради Тарас Криворучко.

Футбольні поля мають покриття зі штучної трави, а спортивні майданчики – спеціальне поліуретанове. На стадіоні вже встановлено LED-освітлення, огорожа, камери відеоспостереження.
 

стадионстадионстадион

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело