Реєстрація /

У Деснянському районі виявили актуальні проблеми інфраструктури, які планують вирішити

За словами чиновників, значних коштів це не потребує.

Комісія із проведення осіннього місячника з благоустрою інспектувала один із найбільших «спальних» районів столиці – Деснянський. Проблеми, які виявили: несвоєчасне вивезення великогабаритного та побутового сміття, не закриті розриття на дорогах, старі гаражі на прибудинкових територіях, дитячі та спортивні майданчики, які потребують капітального ремонту.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба, який очолює виїзну комісію.

«Ми обійшли двори в радіусі кількох кілометрів від Деснянської РДА. Тут переважно будинки старої забудови, і окремі території потребують значного комплексного впорядкування. Як от велика занедбана локація в одному з дворів на проспекті Маяковського – може стати місцем для занять спорту. Помітно, що жителі самі беруть активну участь у благоустрої і власними силами намагаються створити красу. Бачили саморобну огорожу довкола клумби. Впевнений, що таким будинкам треба допомагати першочергово. Кияни мають бачити, що місто із ними в діалозі», – прокоментував Олексій Кулеба.

Він відзначив відсутність впорядкованих місць для збору сміття на всій території, малу кількість сміттєвих баків та наявність засмічених локацій. Часу, аби відпрацювати проблематику, у відповідальних – до 15 листопада.

Читайте також: Популярні квартири на ринку нерухомості Києва: що користується підвищеним попитом в 2021 році

Раніше повідомлялося, що на ВДНГ починають будівництво урбан-парку

Джерело