Реєстрація /

У Деснянському районі реконструюють тарспортні розв’язки

Побудують додаткові з’їзди.

Розпорядженнями КМДА затверджено робочі проекти реконструкції двох транспортних розвʼязок у Деснянському районі: вул. Каштанова – вул. Оноре де Бальзака (з влаштуванням двостороннього дорожнього руху на вул. Оноре де Бальзака) та просп. Генерала Ватутіна – вул. Оноре де Бальзака (з організацією додаткових зʼїздів на просп. Генерала Ватутіна). 

Для підвищення пропускної спроможності і можливості розподілення транспортних потоків, робочим проектом передбачено облаштування двостороннього руху в напрямку вул. Каштанової та продовження вул. О. Бальзака, а також проїзду з боку кільцевої транспортної розвʼязки від вул. Каштанової.

Іншим робочим проектом передбачено облаштування: додаткового зʼїзду на просп. Генерала Ватутіна шириною 5,5 м з розширенням і укріпленням існуючого насипу південної частини клеверного підйому, смуги розгону в кінці зʼїзду в напрямку Керченської площі, яка закінчується у місці заїзду на вул. Петра Вершигори, підпірних стін.
Крім того, реконструюють тротуари, світлофорні обʼєкти, зовнішнє освітлення, мережі дощової каналізації, контактну мережу тролейбуса. Встановлять технічні засоби регулювання дорожнього руху. Відремонтують тунельний і підземний пішохідні переходи.

Раніше повідомлялося, що Київ хоче просити у Кабміну грошей на будівництво розв'язки на Харківській площі.

Джерело