Реєстрація /

У Дарницькому районі побудують лікарню за кошти інвестора

Проведуть конкурс.

Із метою залучення інвестора для будівництва медичного закладу на бульварі Ігоря Шамо, 15-А буде проведено інвестиційний конкурс. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 10.

Замовником будівництва виступає «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Русанівка» Дніпровського району м. Києва». Передінвестиційні роботи розпорядженням покладено на Київське інвестиційне агентство (КІА). Йому також доручено розробити та погодити орієнтовні техніко-економічні показники та можливі передпроектні пропозиції, а також надати їх до Департаменту економіки та інвестицій для підготовки умов конкурсу.

Крім того, КІА спільно із комунальним некомерційним підприємством «Консультаційно-діагностичний центр Дніпровського району м. Києва» має провести технічну інвентаризацію та незалежну оцінку об’єкта на бульварі Ігоря Шамо, 15-А, що належить до комунальної власності територіальної громади Києва. 
На підставі отриманих висновків і документів Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту комунальної власності та Дніпровській районній державній адміністрації доручено підготувати проект рішення про вирішення майново-правових питань, пов’язаних із об’єктом на бульварі Ігоря Шамо, 15-А, та винести його на розгляд Київської міської ради.

За умови прийняття Київрадою відповідного рішення, постійно діюча комісія по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції та реставрації проведе інвестиційний конкурс в установленому порядку.

Стаття по темі: Підсумки ринку комерційної нерухомості Києва в 2019 році: попит на офіси зростає, орендні ставки в ТРЦ досягли стелі

Раніше повідомлялося, що Київський міський пологовий будинок № 3 капітально відремонтували. Він працює у столиці з 1981 року і надає цілодобову акушерсько-гінекологічну допомогу населенню Святошинського, Солом’янського та Шевченківського районів.

Джерело