Реєстрація /

У червні киянам прийде новий вид квитанцій

Процедуру оплати комунальних послуг вдосконалили.

Єдина квитанція на оплату основних видів житлово-комунальних послуг в Києві тепер містить окремий блок з оплати послуг КП «Київтеплоенерго» за гарячу воду та опалення. Також є окремий блок і по оплаті попередніх боргів перед ПАТ «Київенерго», якщо такі є. За таким єдиним рахунком кияни також можуть оплачувати кожну послугу окремо.

Про це стало відомо з повідомлення директора департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрія Назарова.

Чиновник зазначив, що в квитанцію за все додали два нові блоки.

Новая квитанция
Киянам прийдуть нові квитанції

«У підсумку, крім стандартних блоків, додані нові: «блок КП «Київтеплоенерго», в якому споживачі мають можливість сплатити послуги: централізоване постачання гарячої води і централізоване опалення; і блок ПАТ «Київенерго», в якому споживачі мають можливість оплатити борги за послуги: централізоване постачання гарячої води і централізоване опалення (в разі їх наявності)», – повідомив він.

З травня 2018 року ГІОЦ запустив цю єдину квитанцію з оплати послуг. При цьому даний рахунок-повідомлення дає можливість споживачеві оплатити всі послуги разом, або будь-яку послугу окремо.

«Також за ЖКП можна платити в електронному вигляді на сайті ГІОЦ, як це робить більш 300 тис. сімей в Києві», – повідомив Назаров.

 

Джерело