Реєстрація /

У центрі на три дні обмежать рух


Будуть проходити святкування.

У зв'язку із заходами, присвяченими святкуванню 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України, 24, 27 і 28 липня обмежать рух транспорту в центрі столиці.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Київської міськдержадміністрації.

24 липня з 12.00 до 13.00 буде обмежено рух транспорту на Андріївському узвозі (від будинку № 23 до вул. Володимирської), вул. Десятинної (від вул. Володимирської до пл. Михайлівської), пл. Михайлівської, вул. Трьохсвятительської (від пл. Михайлівської до вул. Костьольної).

27 липня з 11:00 до 16:30 транспорт не пустять на вул. Трьохсвятительську (від пл. Михайлівської до пл. Європейської), вул. Хрещатик (від вул. Михайлівської до пл. Європейської), Володимирський узвіз (від пл. Поштової до пл. Європейської), Паркову дорогу (від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Михайла Грушевського (від вул. Шовковичної до пл. Європейської).

Стаття по темі: Нові дороги для Києва: де роблять і робитимуть ремонти

28 липня з 12:00 до 13:30 буде обмежено рух транспорту на бульварі Тараса Шевченка (від будинку № 20 до будинку № 14), вул. Володимирській (від будинку № 56 до вул. Софійської), Володимирському проїзді (від пл. Софіївської до пл. Михайлівської).

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Крім урочистих молебнів, у всіх районах столиці пройдуть святкові заходи. Зокрема, в освітніх і культурних закладах Києва до кінця року будуть тривати тематичні просвітницькі заходи: виховні години, бесіди, книжкові та фотодокументальні виставки, конференції, зустрічі за круглим столом, інформаційні години, тематичні полиці, перегляди літератури тощо.

Джерело