Реєстрація /

Туалети у Києві відремонтує інвестор

Київрада прийняла рішення.

Депутати Київської міської ради підтримали проєкт рішення, який дає можливість підготовки та проведення конкурсів із залучення інвесторів для реконструкції двох комунальних громадських вбиралень у Святошинському районі столиці.

Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

За кошти інвестора реконструюють дві громадські вбиральні на просп. Перемоги – загальною площею 58,40 кв. м та на вул. Якуба Коласа –  загальною площею 83,90 кв. м. Будівлі 1987 та 1980 року побудови. Об’єкти не функціонують понад 10 років та зараз перебувають у непридатному для використання стані.

Балансоутримувачами об’єктів та замовниками реалізації проєктів є КП «Київводфонд» та КП «Плесо».
Будівництво буде здійснюватися без зміни зовнішніх геометричних розмірів існуючих фундаментів. Реконструйовані громадські вбиральні залишаться в комунальній власності міста та будуть функціонувати за призначенням. Залучення інвестора сприятиме їх оновленню для надання якісних послуг та влаштування приміщень громадського призначення за позабюджетні кошти.

Стаття по темі: Що зміниться при покупці нерухомості в 2021 році – коментар юриста

Раніше повідомлялося, що на бульварі Леоніда Бикова в Деснянському районі столиці з'явилася двостороння велодоріжка. Її довжина 500 метрів, а ширина 2,0-2,5 метра. Велодоріжка облаштована київськими комунальниками в рамках впровадження нової схеми організації дорожнього руху.

Джерело