Реєстрація /

Трамвайні колії на Контрактовій площі капітально відремонтують

Оголосили тендер на проведення робіт.

КП «Київпастранс» оголосило тендер на комплексну реконструкцію трамвайної колії і зупинки «Контрактова площа». Ремонт зроблять на ділянці в межах Контрактової площі, вулиць Костянтинівської, Межигірської і Верхній Вал, а також підземного пішохідного переходу на вулиці Спаській на Подолі.

Витратити на ці роботи планують 260 млн. гривень, а завершити їх хочуть до кінця 2022 року.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель Prozorro.

 Підрядник повинен буде перевлаштувати зовнішні мережі електропостачання, каналізації, газопроводів, водовідведення, контактних мереж, демонтувати старі і облаштувати нові трамвайні колії та стрілочні переводи. У його роботи увійде оновлення дорожнього одягу, тротуарів, облаштування велодоріжки, підвищених пішохідних переходів, а також – благоустрій та озеленення території. На час реконструкції необхідно буде встановити тимчасові стрілочні переводи і колії.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялсоя, що станцію Борщагівської лінії швидкісного трамвая в Києві «Гната Юри» капітально відремонтують. Роботи обіцяють завершити до кінця року. Відповідний договір вартістю 17,3 млн. гривень вже уклали КП «Київпастранс» та ТОВ «КП Спецавтоматика».

Джерело