Реєстрація /

Тисячі киян можуть залишитися без опалення цієї зими


Будинки не підключені до котелень.

Компанії, що обслуговують житлові будинки на вул. Колекторній, 3 (Дарницький район) та вул. Кудрявській, 13-19 (Шевченківський район) повинні негайно вирішити проблемні питання для вчасного запуску опалення в житлових будинках. Місто готове допомогти в межах своїх повноважень.

Будинок на вулиці Колекторній, 3 обслуговує ТОВ «Місто для людей Київ». Теплопостачання будинку здійснюється від індивідуальної газової дахової котельні, яку обслуговує за договором ТОВ «Ідеал енерджі систем». Обладнання зазначеної котельні в кінці минулого опалювального сезону вийшло з ладу.

За результатами проведених у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури нарад та за сприяння КП «Київтеплоенерго» визначено перелік ремонтних робіт, необхідних для приведення котла до належного технічного стану та напрацьовано графік їхнього виконання. Роботи необхідно прискорити, щоб не допустити затримок із підключенням будинку до опалення.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Будинок на вулиці Кудрявській, 13-19 функціонує як ОСББ «Кудрявський». Для обслуговування газової котельні обрано ТОВ «Укркомплектмонтажналагоджування». Зазначена котельня забезпечує теплопостачанням житлові будинки №№ 13-19, 31-33 на вул. Кудрявській, № 4 – на Кудрявському узвозі дитячий навчальний заклад № 35 – на вул. Кудрявській, 21 та нежитлові будівлі №№ 23, 23-Ф – на вул. Кудрявській.

Під час наради 6 жовтня 2020 року в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури керівник ТОВ «Укркомплектмонтажналагоджування» інформував про відсутність у товариства ліцензій на виробництво теплової енергії, що може призвести до зриву вчасного початку опалювального сезону 2020-2021 років.

Раніше повідомлялося, що Київ підготувався до опалювального сезону завчасно і готовий до запуску тепла.

Джерело