Реєстрація /

 У Києві повністю готові включити опалення

Столицю підготували завчасно.

Київ підготувався до опалювального сезону завчасно і готовий до запуску тепла.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«Місто заздалегідь підготувалось до початку опалювального сезону. І, якщо буде потреба, ми вже можемо подавати тепло. На сьогодні до включення опалення готові 93 відсотки будинків, що обслуговують комунальні підприємства», – сказав Віталій Кличко.

Утім, за словами мера, проблеми можуть виникнути у ЖБК, ОСББ, відомчих будинків, які не обслуговує «Київтеплоенерго». Ці будинки готові до прийому тепла тільки на 40% відсотків.

«Я в черговий раз закликаю управляючі компанії таких будинків негайно здійснити всі необхідні регламентні роботи. Якщо потрібна допомога – місто може її надати. Також необхідно перевірити, чи немає заборгованості за попередні роки. І якщо є – погасити її!» – наголосив мер.

Щодо ремонту теплотрас, він зазначив, що столиця продовжує масштабне оновлення тепломереж. Цим не займалися в Києві комплексно десятки років.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що мешканці столиці все частіше переходять на електроопалення оселі. Обирають такий варіант обігріву за економність та екологічність. Щоб перейти на електроопалення, клієнту слід внести зміни у договори з електропостачальником і оператором системи розподілу (ОСР).

Джерело