Реєстрація /

Сучасне освітлення в Києві з'явиться через 5 років


Встановлюють LED-освітлення.

У Києві продовжують встановлювати на вулицях міста LED-освітлення. Цього року виконано близько 17% робіт і освоєно майже 156 млн. гривень. За словами директора КП «Київміськсвітло» Володимира Круценко, якщо такий темп і фінансування збережеться, все освітлення в столиці буде замінено на LED через п'ять років.

«Майже 156 мільйонів гривень в цьому році ми вже освоїли, фактично нам виділили 300 мільйонів гривень. Зараз ми проводимо роботи на Набережному шосе, вулицях Прирічній, Приозерній, Татарській, також на багатьох прибудинкових територіях, вулицях Миколайчука, Тичини. Замінюються не енергоефективні світильники на LED-освітлення», – розповів директор КП «Київміськсвітло» Володимир Круценко.

Він додав, що установка LED-освітлення завершилася недавно на бульварі Дружби народів, вулицях Саксаганського, Жилянській, Московській, Затєвахіна, Озерній, Вернадського.

Стаття по темі: Як підготувати квартиру для оренди: 3 поради для власника

«У планах фактично замінити все вуличне освітлення, і якщо буде таке фінансування, як в цьому році, то років п'ять і все буде повністю замінено», – підкреслив Круценко.

Джерело