Реєстрація /

Stolitsa Group – у трійці кращих девелоперів Києва та області 

Девелопер Stolitsa Group – один із беззаперечних лідерів ринку житлового будівництва в Києві та передмісті. За підсумками рейтингу найбільших забудовників столиці та області за останні 8 років компанія впевнено посідає другу сходинку, а якщо брати до уваги суто Київ – першу.

30 вересня цього року видання HB разом із сервісом пошуку новобудов LUN.ua презентувало ексклюзивний рейтинг найбільших забудовників столичного регіону за 8 років. До списку увійшли 20 девелоперських компаній Києва та області.

Головним критерієм для потрапляння до рейтингу стала кількість новобудов, зданих компаніями в експлуатацію на території Києва та передмістя у період з початку 2014-го по 3-й квартал 2021 року включно. 
Автори рейтингу також врахували, скільки будинків було введено в експлуатацію у поточному році, а також яка кількість проєктів знаходиться в реалізації станом на сьогодні.

рейтинг найбільших забудовників

Рейтинг із 90 житловими будинками очолив забудовник Андрій Мартинов, який працює у Софіївській Борщагівці під Києвом. А другу позицію (першу - безпосередньо по столиці) посіла українсько-литовська компанія Stolitsa Group, на рахунку якої – 77 будинків за останні 8 років. Вона випереджає компанію NOVBUD, яка звела 76 новобудов.

Stolitsa Group, яка нещодавно відзначила своє 18-річчя, плідно працює на ринку девелопменту житлової нерухомості Києва.

Флагманські проєкти девелопера – ЖК «Варшавський Плюс» та ЖК «Варшавський 2», які зводяться у Подільському районі столиці.

За підсумком 2019-2021 років Stolitsa Group впевнено посідає перше місце серед компаній-забудовників столиці у сегменті житлового будівництва із часткою ринку у 13,5%.

Джерело