Реєстрація /

Стало відомо, коли відкриють рух мостом на Оболоні (фото)

Роботи скоро завершать.

До кінця вересня відновлять рух двома оновленими шляхопроводами на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Роботи на цих об’єктах розпочали минулого року. Тут повністю замінять опорні частини шляхопроводів, відновлять металеві частини конструкції. Планують здійснити й армування та бетонування монолітної плити проїжджої частини та тротуару.

Після цього оновлять огорожу, влаштують кілька шарів високоякісного асфальту. Підрядник дає гарантію на нього на 5 років. Також, як і на всіх об’єктах капітального ремонту, буде встановлена нова система освітлення.

«Відновити повноцінний рух цими шляхопроводами ми плануємо вже наприкінці вересня. Але деякі роботи тут іще триватимуть до кінця року. Завдяки якісному ремонту і використанню сучасних технологій термін експлуатації конструкцій шляхопроводу буде мінімум 35 років», – наголосив мер столиці.
 

ремонт дорогиремонт дорогиремонт дорогиремонт дороги

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Джерело