Реєстрація /

Сьогодні обіцяють включити гарячу воду в кількох районах міста

Без води залишилися через гідравлічні випробування.

ТОВ «Євро-Реконструкція» обіцяє включити гаряче водопостачання в зоні своєї відповідальності в Дарницькому і Дніпровському районах Києва.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби компанії.

Як зазначається, з 4 по 18 червня ТОВ «Євро-Реконструкція» спільно з КП «Київтеплоенерго» проводили гідравлічні випробування теплових мереж.

Стаття по темі: Ринок вторинного житла-2017: стабільність з тенденцією до росту

В ході проведення випробувань були виявлені численні прориви. Відповідальним за теплові магістральні мережі щодня проводяться роботи по усуненню виявлених проривів. На сьогодні роботи виконані на 50 відсотків.Також уточнюється, що відновлення подачі гарячої води на ділянках, де були виявлені пориви під час гідравлічних випробувань, буде здійснено після ліквідації пошкоджень.

Київ остаточно вирішив не брати на себе борги «Київенерго» і судитися з «Нафтогазом».

Мер столиці, Віталій Кличко зазначив, що місто не може взяти на себе борги приватної компанії, які накопичувалися не один рік. До того ж, частина цієї заборгованості – це штрафи та пені, що не мають джерела погашення. Більше того, частина боргу оскаржується в суді. І місто не має права брати на себе заборгованість, точна сума якої не визначена. І це є предметом судових розглядів. За словами мера, стаття закону, на якій наполягає «Нафтогаз», – спірна і не може зобов’язати місто взяти тягар мільярдних боргів без детального їх аналізу. Такими є висновки не лише міських фахівців, але й експертів міжнародних аудиторських компаній із «великої четвірки».

Близько 3 тис. житлових будинків у столиці залишилися без гарячої води. Причина – відмова НАК «Нафтогаз України» укласти договір зі створеним комунальним підприємством «Київтеплоенерго» на постачання газу. 

Джерело