Реєстрація /

Скільки коштують найдорожчі квартири Києва – відомості ріелторів за липень

Елітна нерухомість Києва займає всього 3 відсотки в обсягу продажів

У липні 2018 року в Києві були продані кілька об'єктів елітної нерухомості. За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» Олени Біберової, за найдорожчий з них нові власники заплатили 345 тисяч доларів.

За даними експертів, у липні в Києві у нерухомість інвестували 23,6 мільйонів доларів. За словами Олени Біберової, покупці житла в Києві віддають перевагу квартирам «в нових будинках, введених в експлуатацію, з документами на руках».

Найбільшим попитом користуються «об'єкти зі зручним місцем розташування, розвиненою інфраструктурою району, комфортною прибудинковою територією».

Аналітика по темі: Аналіз цін на вторинному ринку житлової нерухомості Києва: липень 2018 р.

У ціновій категорії від 250 тисяч доларів і вище були продані кілька об'єктів. Квартира в центрі Києва (вул. Гончара) площею 220 квадратних метрів реалізована за 260 тисяч доларів. У 300 тисяч доларів обійшлася новим господарям квартира в 210 кв. м на вул. Богдана Хмельницького.

Найдорожчі квартири Києва
В яких цінових сегментах купували нерухомість у Києві (відомості за липень 2018 р.)

 

Найдорожчою квартирою в Києві, проданої в липні 2018 року, стали апартаменти на Оболонській набережній площею 135 квадратних метрів. Ціна квартири - 345 тисяч доларів, тобто більше 2500 доларів за квадратний метр.

Стаття по темі: Найдешевші квартири Києва в 2018 році: рейтинг однокімнатних

Нагадаємо, найдорожчою квартирою Києва в червні стали апартаменти на Оболонській набережній. Житло площею 270 квадратних метрів реалізовано за 690 тисяч доларів.

Джерело