Реєстрація /

Ще одну вулицю почнуть капітально ремонтувати

Рух обмежать.

Комунальна корпорація «Київавтодор» незабаром розпочне капітальний ремонт вулиці Леонтовича. Роботи планують завершити до кінця літа.

Про це повідомив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

«У 2016 році було капітально відремонтовано бульвар Тараса Шевченка та вулицю Стрілецьку; виконано поточний ремонт суцільним покриттям Золотоворітського проїзду, вул. Івана Франка та Ботанічного проїзду, наразі у роботі – вулиця Ярославів Вал, а вже незабаром ремонт очікує на вулиці Леонтовича та Рейтарську. Таким чином, ми комплексно оновлюємо дорожнє покриття одного зі старовинних і улюблених районів столиці», – зазначив Густєлєв.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Вулиця Леонтовича прилягає до однієї з головних культурних пам’яток столиці – Володимирського собору і є популярною як серед мешканців Києва, так і серед туристів.

На вулиці з’являться не тільки нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини, відремонтовані тротуари і влаштована тактильна плитка для людей із вадами зору, але й додаткові клумби навколо зелених зон, паркувальні кишені та оновлене штучне і декоративне освітлення.

На час проведення ремонтних робіт рух транспорту вулицею буде перекрито. Про початок виконання дорожніх робіт буде повідомлено додатково.
 

Джерело