Реєстрація /

Будівництво Подільського моста подорожчає

Переглянуть проект.

КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» оголосило тендер на коригування проекту будівництва Подільського мостового переходу.

Про це відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

КП розробило технічне завдання, в якому вимагає від підрядника протягом 4 місяців підготувати орієнтовні техніко-економічні показники з обов'язковим зазначенням термінів проектування, будівництва та орієнтовної вартості будівництва для оформлення і затвердження проетку по об'єкту.

Проект повинен врахувати роботи з будівництва лінії метрополітену від дамби Русанівських садів до станції метро «Райдужна», рокадну дорогу Подільського мостового переходу до проспекту Шухевича з будівництвом розв'язки (шляхопровід в районі урочища Горбачиха).

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Також підрядник повинен відкоригувати існуючий проект будівництва мостового переходу в частині перенесення дач, розташованих по вул. Радистів. Потрібно також вирішити питання з додатковим відчуженням земельних ділянок.

Оскаржити умови тендера можна до 9 липня 2018 року, подати пропозиції – до 13 липня. Аукціон запланований на 16 липня цього року.

Джерело