Реєстрація /

Рух швидкісного трамвая призупинять на вихідних

Роблять реконструкцію.

У Києві на вихідних, 30 листопада та 1 грудня у зв'язку з продовженням робіт з реконструкції трамвайних колій буде призупинено рух трамваїв №1.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КП «Київпастранс».

«30 листопада та 1 грудня рух трамваїв №1 буде призупинено, продовжуємо реконструкцію ділянки від ст. «Вул. Генерала Потапова» до ст. «Вул. Зодчих»», – сказано в повідомленні.

Відзначається, що кількість трамваїв №3 та автобусів №2Т буде збільшено.

Нагадаємо, Комунальне підприємство скасував заплановані раніше зміни в роботі Київської міської електрички з 29 по 1 грудня. Електропоїзди будуть працювати в звичному режимі.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що у столиці у 2019 році відремонтують 9 станцій швидкісного трамваю. Також на станції метро «Площа Льва Толстого» розпочався капітальний ремонт ескалаторів. Роботи проводитимуть почергово на кожному ескалаторі та триватимуть до кінця 2019 року.

Також КП «Київпастранс» оголосило тендер на комплексну реконструкцію трамвайної колії і зупинки «Контрактова площа». Ремонт зроблять на ділянці в межах Контрактової площі, вулиць Костянтинівської, Межигірської і Верхній Вал, а також підземного пішохідного переходу на вулиці Спаській на Подолі.

Джерело