Реєстрація /

Роботи на Мостицькому каналізаційному колекторі досі тривають

Показали фото з будівництва.

Продовжуються ремонтні роботи на Мостицькому каналізаційному колекторі глибокого залягання. Як повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал», працівники чергують на об’єкті у цілодобовому режимі.

Вже стабілізовано провал на аварійній ділянці колектора діаметром 2000 мм та довжиною 33 м. Задля цього було вибудовано цегляну заглушку та застосовано 30 куб. м піщано-цементної суміші.

Також було замінено 55 м зруйнованого трубопроводу діаметром 1500 мм на новий склопластиковий трубопровід діаметром 1200 мм.

Наразі продовжуються земляні роботи з підготовки котловану для укладки ще 33-х метрів склопластикової труби, а також виконуються підготовчі роботи до реконструкції каналізаційної камери.
Поки триває ліквідація аварії, стоки транспортуються через тимчасовий перепускний трубопровід діаметром 500-600 мм. Водопостачання та водовідведення житлового масиву здійснюються у штатному режимі, без обмежень.

Нагадаємо, аварія сталася 12 липня в районі вул. Мостицької, 9. На проїжджій частині вулиці утворилося провалля через руйнацію залізобетонного колектора внаслідок дії газової корозії.

реконструкцияреконструкцияреконструкция

Раніше повідомлялося, що розпочалась реконструкція 70-метрової ділянки каналізаційного колектору, який забезпечує відведення стічних вод житлового масиву Оболонь.

Джерело