Реєстрація /

Попит на заміську нерухомість буде зростати у 2021 році

Почали будувати котеджі.

Карантинні обмеження спонукали усіх виїжджати за місто. Такий попит на оренду та навіть придбання заміського житла стрімко скоригував плани девелоперів щодо розвитку заміських проектів. 

«Сьогодні ми бачимо старти продажу великої кількості нових котеджних містечок різного формату. Ще одна тенденція – прагнення жити біля зелені або води. В такі проекти системні інвестори залюбки вкладають гроші, оскільки їх окупність значно вища, ніж в типових неформатних проектах», – розповідає 100realty.ua Андрій Рижиков, СEO і керуючий партнер девелоперської компанії DC Evolution.

Стаття по темі: Що потрібно для купівлі-продажу нерухомості в Україні: перелік документів в 2021 році

Раніше повідомлялося, що щоб обрати YASNO своїм постачальником газу вже у грудні і до кінця року споживати газ за ціною 6,49 грн/м3, мешканцям багатоквартирних будинків у столиці достатньо декілька хвилин. Є можливість для подачі через інтернет заявок на приєднання, що дозволяє зекономити час та не відвідувати енергоофіси постачальника у період карантину.

Також МВС і КМДА вирішили розробити спрощений план введення в експлуатацію закинутих недобудов Войцеховського. Сьогодні процес будівництва і введення в експлуатацію регулюється десятком профільних законів, постанов Кабміну і регламентів нижчого рівня. І тут виникає питання – як окреме міністерство і окрема міська адміністрація можуть щось спрощувати, не сходивши попередньо до Верховної Ради та Кабміну переголосувати особливий порядок і переписати інструкції для ДАБІ.

Джерело