Реєстрація /

Киянам розповіли, як змінити постачальника газу

Газ надають у багатоповерхівки.

Щоб обрати YASNO своїм постачальником газу вже у грудні і до кінця року споживати газ за ціною 6,49 грн/м3, мешканцям багатоквартирних будинків у столиці достатньо декілька хвилин. Є можливість для подачі через інтернет заявок на приєднання, що дозволяє зекономити час та не відвідувати енергоофіси постачальника у період карантину.

Як отримувати газ від YASNO:

1.    Заповнити заявку на сайті.

2.    До заявки додати фото документів:

•документа, яким визначено право власності на об’єкт нерухомості (співвласникам житла слід додати до цих документів письмову згоду всіх співвласників на укладення договору. А якщо питанням займається довірена особа власника, то варто вкласти довіреність).
•паспорта громадянина України або документа, що його замінює (перша і друга сторінки, сторінка з пропискою, копія id-картки (2 сторінки);
•довідки про присвоєння ІПН (в разі якщо ІПН відсутній, копія сторінки паспорта з відповідною відміткою);
•копії останнього рахунку за постачання газу.

Постачальник розгляне заявку і документи та протягом трьох робочих днів повідомить клієнта про зміну постачальник та поінформує про дату, з якої клієнт почне отримувати газ від YASNO.

Розраховуватися за спожитий газ клієнти зможуть в Особистому кабінеті YASNO. 

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Нагадаємо, промислові споживачі можуть обирати постачальника природного газу та купувати у нього блакитне паливо за вільними цінами. 

Раніше повідодлялося, що у квітні 2020 року оптова ціна на газ для потреб населення знизилась до 2,9 грн за кубометр, що на 15% менше, ніж у березні та на 38%, починаючи з січня.

Джерело