Реєстрація /

Показання лічильника можна буде передати і у свята

Працюватимуть дистанційні методи.

Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO  нагадує, що з 1 по 3 січня важливо не забути передати показання лічильника, щоб сплачувати лише за фактично спожиту електроенергію. Найзручніше зробити це дистанційно зі смартфона або комп’ютера.

Мешканці столиці можуть повідомити показання приладу обліку онлайн:

1)    У мобільному додатку YASNO. В оновленому додатку можна також сплатити за світло без комісії, а рахунок надіслати на електронну пошту або у Viber, Telegram чи WhatsApp.
2)    Через чат-бота в Viber. У ньому також зручно розрахуватися за електроенергію без комісії та подати заяву-приєднання і документи для укладення договору на постачання природного газу.
3)    В Особистому кабінеті на сайті YASNO. Відтепер в онлайн-сервісі можна також одразу після передачі показань сформувати та сплатити попередній рахунок (остаточний рахунок за грудень буде доступний після 5 січня).
4)    За допомогою форми швидкої передачі показань на сайті YASNO. Щоб повідомити дані, не потрібно реєструватися в Особистому кабінеті, достатньо вказати населений пункт, особовий рахунок, показання і контактний номер телефону.
5)    В особистих повідомленнях на сторінці у Facebook. Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника.

Клієнти, які не користуються інтернетом, можуть зателефонувати до контакт-центру YASNO за номерами (044/067/066) 277-18-18 та обрати в голосовому меню пункт «3». Зазначаємо, що під час новорічних свят контакт-центр працює без вихідних з 8 до 20 години.

Клієнтам, які уклали договір на постачання газу з YASNO, показання газового лічильника, як і раніше, слід щомісяця з 1 по 5 число повідомляти своєму оператору газорозподільчих мереж.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що до кінця 2020 року фахівці ДТЕК Київські електромережі безкоштовно замінять електролічильники більше 28 тисячам клієнтів. Замість старих приладів обліку їм встановлять нові та сучасні, які допомагають заощаджувати. Енергетики закликали киян допускати співробітників енергокомпанії у власні помешкання для виконання монтажних робіт та розповідають, як упевнитись, що до них в оселю завітав саме співробітник ДТЕК.

Джерело