Реєстрація /

Площа фудкортів у ТРЦ збільшуватиметься

Існує великий попит.

В більшості торгових об'єктах спостерігається розширення площ, відведених під заклади громадського харчування. Як відзначають експерти компанії UTG, збільшення фуд-кортів є загальносвітовою тенденцією. У деяких об'єктах частка операторів F&B може досягати 40%. 

Також експерти Colliers International (Україна) говорять про неминучу трансформацію торговельних центрів в місця соціалізації, впровадження інновацій та несподіваних форматів, від доповненої реальності до коворкінгів на перших поверхах і колівінгів на верхніх. 

Крім того, цифрова революція привела до трансформації поведінки споживача. Основною потребою є саме соціалізація: комфортне місце спілкування плюс можливість розвиватися, отримувати новий досвід, знання та враження.

Стаття по темі: Український рітейл в очікуванні кризи 2019 року: що чекає торгові центри в Києві

Раніше повідомлялося, що на стадії будівництва знаходиться велика кількість об'єктів торгової нерухомості (GLA> 650 000 кв. м), введення в експлуатацію яких, безумовно, вплине на розвиток ринку столиці.

Джерело