Реєстрація /

Під час холодів у Києві не будуть проводити планові ремонти на електрообладнанні 

Світло не будуть вимикати.

ДТЕК Київські електромережі перейшов на новий регламент планових ремонтів. Розуміючи незручності, що виникають у клієнтів через відсутність електропостачання під час ремонту елементів мережі, компанія ввела обмеження на проведення планових ремонтних робіт під час низьких температур. Це дозволить забезпечити клієнтів більш надійним електропостачанням в зимовий період.

Розуміючи, що усе більше жителів Києва використовують електроопалення для обігріву будинків у зимовий період і що проведення планових ремонтних робіт на електрообладнанні може впливати на зниження температури в приміщеннях та заподіювати клієнтам дискомфорт, ДТЕК Київські електромережі ухвалив рішення обмежити графік проведення планових ремонтів.

Нові правила будуть діяти на постійній основі та передбачають:

• заборону на проведення планових ремонтних робіт в електричних мережах, пов'язаних з відключенням клієнтів, в умовах низьких температур повітря – нижче мінус 10°С в робочі дні й мінус 5°С у вихідні та святкові дні;
• за мінусових температурах термін планових ремонтних робіт з обмеженням подачі світла клієнтам має становити не більше п'яти годин;
• при технологічних порушеннях на об'єктах тепломережі забороняється виконання планових робіт в електричних мережах, пов'язаних з відключенням споживачів.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що до кінця 2020 року фахівці ДТЕК Київські електромережі безкоштовно замінять електролічильники більше 28 тисячам клієнтів. Замість старих приладів обліку їм встановлять нові та сучасні, які допомагають заощаджувати. Енергетики закликали киян допускати співробітників енергокомпанії у власні помешкання для виконання монтажних робіт та розповідають, як упевнитись, що до них в оселю завітав саме співробітник ДТЕК.

Джерело