Реєстрація /

Паркінг біля зоопарку у Києві відкриють у вересні

Реконструкцію не припиняють.

У вересні на території столичного зоопарку відкриють новозбудований паркінг на понад 400 авто.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні на території зоопарку тривають роботи з будівництва паркінгу на понад 400 авто. Його плануємо відкрити вже в вересні. Продовжують також будувати новий приматник із зимовими та літніми вольєрами. Його будівництво завершать наступного року. В рамках наступної черги реконструкції, окрім оновленого «житла» для тварин, господарчих приміщень та благоустрою території, у зоопарку, зокрема, зведуть ветеринарну клініку з карантинними вольєрами», – повідомив мер столиці.

Він зазначив, що поки що оновили частину Київського зоопарку. Зокрема, у рамках першої черги реконструкції облаштували нову вхідну групу з гарною площею перед входом та новими приміщеннями, оновили скульптури «Левів» і «Зубра», розчистили озера, відкрили новий павільйон для пеліканів, універсальний вольєр для птахів і звірів. А також громадські вбиральні та медпункт.

На повну реконструкцію зоопарку, за словами Віталія Кличка, потрібно не менше п’яти років.

Стаття по темі: Інфраструктура житлових комплексів: що мають отримувати покупці, і що їм пропонують

Раніше повідомлялося, що перед входом до столичного зоопарку встановлять скульптуру жирафа висотою 15 м. Це приблизно висота п’ятиповерхового будинку. Жираф стоятиме біля входу на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Монтаж скульптури розпочнеться у листопаді 2018 року.

Джерело