Реєстрація /

Оголошено тендер на ремонт Київського фунікулера

Планують витратити 60 млн. грн.

КП «Київпастранс» оголосило тендер на реставрацію з пристосуванням до умов сучасного використання будівель київського фунікулера на вул. Петра Сагайдачного, 3. Очікувана вартість виконання робіт становить 60,7 млн. гривень. Реконструкція повинна бути закінчена в грудні 2020 року.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

Згідно з технічним завданням повинні провести демонтажні роботи, відремонтувати вітражне скло платформ, вхідну групу, гранітні парапетні плити, огорожу, покрівлю, а також зміцнити й гідроізолювати фундамент. Також під фронт робіт увійде установка вікон і дверей, утеплення внутрішніх стін, оздоблення адміністративно-побутових приміщень і зовнішніх стін, монтаж обладнання та турнікетів, облаштування вентиляції, кондиціонування, водопостачання та водотведенія, електроосвітлення, захисту від блискавок, заземлення, пожежна сигналізація і гучномовне оповіщення.

Читайте також: Найдешевші двокімнатні квартири Києва: рейтинг 2019 року

Аукціон запланований на 13 березня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що КП «Київпастранс» уклало договір на 2,5 млн гривень з ТОВ «АРП «Софія» на розробку проектної документації по реставрації фунікулера. Підрядник повинен буде закінчувати свій же проект, за який вже отримав 3,7 млн ​​гривень в 2017 році.

Джерело