Реєстрація /

«Однушка» за 19 000 доларів – акція від «Петрівського кварталу» 

Компанія NOVBUD, забудовник «Петрівського квартал» та один з найбільших девелоперів Києва та області, оголосив спеціальну пропозицію на п’ять смарт-квартир — до 30 листопада придбати однокімнатну квартиру можна від $19 000. Про це повідомляється на сайті компанії.

Загалом у межах спецпропозиції інвесторам пропонують три планування: 25 кв.м за $19 000, 30 кв.м за $22 900 і 40 кв.м за $29 800. Здача будинків планується у четвертому кварталі 2022 року. Усі п’ять акційних квартир розташовані у ЖК «Петрівський квартал» – флагманському об’єкті компанії NOVBUD. Цьогоріч житловий комплекс відсвяткував десяту річницю.

«Однушка» за 19 000 долларов – акция от «Петровского квартала»

«Петрівський квартал» – закритий житловий комплекс, розташований у с. Святопетрівському, що вирізняється розвиненою власною інфраструктурою: на території ігрові та спортивні майданчики, організовані парковки, власні дитячий садок та медична амбулаторія, десятки крамниць та закладів харчування. 

Нагадаємо, за результатами 1-2 кварталів 2021 року, компанія NOVBUD виявилась лідером серед забудовників Київщини за кількістю введеної в експлуатацію житлової нерухомості.

Джерело