Реєстрація /

Нелегальну паркову біля Авторинку в Дніпровському районі просять прибрати

Машини паркують на газонах.

Столичну владу попросили розібратися з несанкціонованими парковками біля авторинку по вул. Стальського і Микитенко в Дніпровському районі Києва. Ці вулиці відчувають підвищене навантаження в зв'язку з напливом покупців і працівників ринку. У зв'язку з цим у столичних чиновників попросили забезпечити безпеку пішоходів на цих вулицях шляхом установки спеціальних пристосувань.

Депутат Сергій Артеменко звернувся до в.о. директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Івану Шпильовому і директору комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» Віктору Чернію з приводу систематичного порушення водіями Правил дорожнього руху та несанкціоновану парковки на тротуарах і зелених зонах по вул. Стальського і Микитенко в Дніпровському районі Києва. Ці вулиці знаходяться поблизу Авторинку, і відчувають підвищене навантаження в зв'язку з напливом покупців і працівників ринку.
За словами депутата, ця ділянка являє особливу небезпеку для перехожих: дітей, які йдуть до школи, мам з колясками, пенсіонерів.

У зв'язку з цим він попросив невідкладно організувати виїзну комісію за участю працівників поліції і відповідних профільних підприємств і служб.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що зміна №2 у ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів» унормувала можливість проектувати автоматизовані автостоянки для легкових автомобілів в містах України. Зміна офіційно вступає в дію з 1 липня 2019 року.

Джерело