Реєстрація /

Найочікуваніша перемога року!

В номінації висотна житлова нерухомість брали участь абсолютно нові комплекси, розташовані по всій Європі

ЖК Cardinal – житловий комплекс бізнес-класу, розташований безпосередньо в центрі столиці, за десять кроків до основних артерій міста – вулиці Велика Васильківська та Антоновича. Комплекс знаходиться на одній з найвищих точок Києва, що забезпечує незабутній вид навіть з невисоких поверхів. Завдяки радіальній архітектурі комплексу забезпечується відмінне природне освітлення і відчуття простору. З апартаментів Cardinal відкривається вид як на центральну частину міста, так і на ліси, якими оточений Київ.

«В номінації висотна житлова нерухомість брали участь абсолютно нові комплекси, розташовані по всій Європі, і така конкуренція робить нашу перемогу ще більш значною. Як девелопер, працює на кількох європейських ринках, ми сприймаємо цю нагороду як підтвердження, що знаходимося на правильному шляху, а наші об'єкти відповідають міжнародним трендам і перевагам європейської публіки» – поділився враженнями Максим Барбаш, глава ради директорів будівельної компанії GEOS.

ЖК Cardinal від компанії GEOS

European Property Awards – це найбільша, престижна і широко відома професійна премія в сфері нерухомості в Європі. У журі конкурсу входять 70 незалежних професійних експертів, які оцінюють проекти за такими критеріями, як дизайн, якість, експлуатація, інновації, оригінальність, відповідність принципам сталого розвитку.

При розгляді заявок члени журі відзначали:

  • унікальні концепції;
  • архітектурні особливості проектів;
  • якість будівництва з використанням сучасних технологій;
  • екологічні та соціальні програми забудовників.
Джерело