Реєстрація /

На вулиці Басейній прибрали рекламу


Демонтували 97 рекламних засобів.

КП «Київреклама» демонтувало 97 рекламних засобів.

Про це повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

«За кілька днів із Басейної прибрано 19 банерів, 39 вивісок, 8 електронних табло, 21 кронштейн та 10 штендерів. Попереду ще багато роботи. Наступна локація – Верхній та Нижній Вали», – сказав Олександр Смирнов.

Він також повідомив, що з головної вулиці столиці – Хрещатику – демонтовано 76 штендерів.«Від Бессарабки

до Стели та зі сторони мерії прибрано 76 «спотикачів»! На жаль, є лихо-бізнесмени, які й досі чхають на місто та його мешканців, тому факти «рецидиву» мають місце. Але, сподіваюсь, що соціально відповідального бізнесу побільшає в нашому місті», – додав Олександр Смирнов.

Заступник голови КМДА також повідомив, що Управління з питань реклами вже працює ще над одним документом – Схемою розміщення реклами на транспорті.

Стаття по темі: Попит на «гнучкі офіси»: коворкінги перетворилися на золоту жилу

«Є доручення Київського міського голови щодо розробки Схеми розміщення реклами саме на транспорті. Ключові засади – реклами не повинно бути на вікнах та дверях у вагонах метро, на дверях вхідної групи метрополітену та мармурових фрагментах оздоблення станцій. Також реклама не повинна псувати вигляд станцій-пам’яток архітектури», – підбив підсумки Валентин Мондриївський. 

Реклама в КиевеРеклама в Киеве

 

Реклама в Киеве
Джерело