Реєстрація /

На Троєщині почали будувати триповерховий дитсадок

Садок розрахований на 260 дітей.

У 24 мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина на вулиці Радунській почали будівництво триповерхового дитячого садка.

Садочок запроектований для 14 груп і розрахований на 260 дітей. У ньому розташуються басейн для плавання з допоміжними приміщеннями, спортивний та актовий зали з сучасним обладнанням, просторий харчовий та медичний блоки, кабінети логопеда і психолога та адміністративні приміщення.

«15 років Троєщина чекала на будівництво цього дитячого садочку, його поява значно покращить ситуацію у цьому мікрорайоні, адже садочки довкола переповнені, подекуди наповнюваність груп сягає 140%. Сподіваюся, будівельники працюватимуть швидкими темпами, аби вже наступного року садок відрив двері для малечі», – зазначила голова постійної комісії Київради з питань освіти Ганна Старостенко.

До початку зими будівельники планують завершити основні роботи по зведенню будівлі, у наступному році – провести всі внутрішні роботи та ввести об’єкт в експлуатацію. Повне завершення робіт та відкриття садочка планується в червні 2020 року.

З бюджету столиці на даний садок уже передбачено 45 мільйонів гривень.

Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет вирішив зібрати інформацію для визначення причин і передумов нестачі в Києві дитячих садків і шкіл.

Джерело