Реєстрація /

На Троєщині добудували стадіон

Стадіон міжшкільний.

На стадіоні спеціалізованої школи № 250 та школи № 263 імені Євгена Коновальця маже завершили ремонт.

Тут облаштували поле, футбольні ворота, бігові доріжки та встановили тренажери. 

За словами представника підрядної організації, за сприятливих погодних умов, найближчими днями буде нанесено розмітку та стадіон буде готовий до експлуатації.

На оновленому стадіоні облаштували поле з дренажною системою та сучасним комфортним штучним покриттям підвищеної стійкості, встановлено футбольні ворота. На стадіоні вперше з’явилися бігові доріжки для професійного та любительського спорту, занять із легкої атлетики. Також для занять на свіжому повітрі встановлені спортивні тренажери. Окрім футболу, діти та дорослі зможуть грати на стадіоні у волейбол і баскетбол.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело