Реєстрація /

На реконструкцію Бортницької станції аерації витратять менше грошей, ніж обіцяли

Урізали бюджет будівництва.

КМДА внесла зміни до Програми соціально-економічного розвитку на 2018-2020 роки, зменшивши фінансування реконструкції Бортницької станції аерації та дюкерних переходів через Дніпро.

Про це стало відомо з розпорядження Київської міськдержадміністрації.

Бюджет на реконструкцію дюкерних переходів через Дніпро урізали на 7 млн. 400 грн. і витрати на реконструкцію споруд першої черги Бортницької станції аерації – на 3 млн. 200 тис. гривень.

Також КМДА менше грошей виділять на реконструкцію каналізаційного колектора по вул. Борщагівській (на 3 млн. гривень), на протизсувні роботи на схилі Батиєвої гори на розі вул. Провідницької і Радісної (на 14 млн. 800 тис. гривень), на регулювання рівня води озера Глінка з проведенням берегоукріплення (на 900 тис. гривень) та інші статті витрат.

Стаття по темі: Відсотки по іпотеці в 2018 році: рейтинг банків України

Замість цього додатково гроші були виділені на будівництво другої нитки головного міського каналізаційного колектора – 14 млн. 300 тис. гривень, будівництво бюветного комплексу на вул. Йорданській – на 1 млн. 700 тис. гривень, проведення протиаварійних робіт із укріплення зсувонебезпечного схилу Совської балки – 1 млн. 400 тис. гривень і зміцнення схилу біля будівлі на вул. Нижньоюрківській, 53.

Джерело