Реєстрація /

На Подолі перекладають трубопровід

Там ремонт не робили багато років.

КП «Київтеплоенерго» реконструює зношені трубопроводи на Подолі. Роботи тривають на вул. Спаській, де за останні 5 років сталося більше 50 пошкоджень.

Про це повідомили у КП «Київтеплоенерго».

Заміна мереж на Подолі проводиться у рамках інвестиційної програми КП «Київтеплоенерго» на 2020 рік. Програма передбачає модернізацію столичного теплового господарства, у тому числі реконструкцію та капітальний ремонт найбільш зношених ділянок трубопроводів.

Цього року «Київтеплоенерго» планує замінити більше 100 км тепломереж. Найбільші об’єкти заміни – на Теремках, Виноградарі, Борщагівці, Троєщині та в центральній частині міста.

Для заміни використовуються сучасні попередньо ізольовані трубопроводи із запірною арматурою європейського зразка. Вони оснащені спеціальними датчиками системи аварійної сигналізації, яка у випадку тепловтрат дозволить з високою точністю визначити місце пошкодження і максимально локалізувати територію розриття.

Стаття по темі: Що зміниться з 1 червня в Україні: запрацюють дитсадки, почнуть курсувати поїзди та електрички

Нагадаємо, що згідно з розрахунками Держстату в Україні у травні 2020 року тарифи на житло, воду, електроенергію та газ знизилися на 2,8%.

Джерело