Реєстрація /

На пляжах Києва облаштували системи порятунку

Працюють рятувальникі.

Після старту купального сезону на київських пляжах забезпечать надійну систему порятунку. На 14 пляжах міста, де дозволене купання, постійно чергуватимуть близько 20 водолазів і матросів-рятувальників КП «Плесо» та майже 120 лайфгардів.

Як повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук, за результатами перевірки готовності пляжів до купального сезону, стан рятувальних постів на водних об’єктах та пляжах Києва відповідає необхідним вимогам.

«Для безпеки відпочиваючих, міжвідомча комісія нашого Департаменту спільно з Головним управлінням ДСНС України у м. Києві провела перевірку об’єктів КП «Плесо» щодо дотримання законодавства у сфері техногенної безпеки. Загалом стан рятувальних постів на пляжах Києва відповідає вимогам Правил охорони життя людей на водних об’єктах України та інших нормативно-правових актів», – зазначив Роман Ткачук.

Він зауважив, що на час купального сезону Головне управління ДСНС України у м. Києві та Департамент муніципальної безпеки здійснюватимуть постійний контроль за роботою рятувальних постів, їхнім технічним оснащенням та фаховою підготовкою рятувальників.

Стаття по темі: Пільгова іпотека в Україні в 2021 році – як отримати кредит на квартиру під 7% річних

Раніше завершили реконструкцію театру Оперети (відео).

Джерело