Реєстрація /

На модернізацію зовнішнього освітлення у 2019 році витратять більше мільярда гривень 

Будуть проводити роботи на багатьох вулицях.

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили міську цільову програму зовнішнього освітлення столиці на 2019-2022 роки.
Зокрема, планується будівництво мережі зовнішнього освітлення по вулиці Канальній та Центральній, що у Дарницькому районі столиці, освітлення Вознесенського узвозу, Львівської площі, Михайлівської вулиці, Голосіївського проспекту та кількох вулиць Вигурівщини-Троєщини.

Окрім того, протягом наступних 4 років у місті проведуть капремонт мереж зовнішнього освітлення парків та скверів. А ще – здійснять будівництво мережі архітектурно-декоративного підсвічування шляхопроводу на Одеській площі, декоративного освітлення Видубицького монастиря та Кирилівської церкви.

Стаття по темі: Нові будівельні норми України: ще багато роботи

«У 2019 році міська влада планує вкласти в освітлення вулиць столиці та закупівлю необхідного обладнання й техніки більше мільярда гривень. Майже 800 мільйонів з міського бюджету, решту – кошти інших джерел. А уже наступні три роки вкладатимемо у зовнішнє освітлення в середньому по півмільярда гривень.», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.
 

Джерело