Реєстрація /

На Лівому березі триває реконструкція дюкерних переходів

Аварії не сталося.

У рамках проєкту з реконструкції дюкерних переходів на дні Дніпра, на лівому березі Києва виконують роботи з планування території та берегоукріплення.

Про це повідомили у ПАТ «АК «Київводоканал», офіційно спростовуючи недостовірну інформацію про «аварію» на дюкерних переходах. Як запевнили у підприємстві, станом на сьогодні реконструкція триває у штатному режимі із дотриманням усіх вимог та норм.

Роботи з берегоукріплення передбачають часткове розбирання старого берегового укріплення, що з часом зазнало пошкоджень чи розмите водою, та встановлення нового укріплення із бутового каменю.

Для реконструкції дюкерних переходів, що проходять на дні Дніпра, в рамках проєкту облаштують тимчасовий піщаний насип. Для можливості його подальшого розбирання, підводну частину насипу виконують з біг-бегів, заповнених річковим піском.

Стаття по темі: Відмова у субсидії: хто та чому не отримає допомогу держави

Раніше повідомлялося, що АТ «Укрпошта» з березня по травень виплатила 4,8 мільярдів гривень монетизованих субсидій на оплату комунальних послуг пенсіонерам, які отримують пенсію через поштові відділення.

Середня сума виплачених субсидій за березень-травень становила на рівні 1500 грн. Максимальний середній розмір монетизованих субсидій у березні становив 9273 грн., у квітні – 11062 грн., у травні – 9 326 грн.

Джерело