Реєстрація /

На Дарниці розчистили меліоративний канал від сміття

Там було стихійне звалище.

На Дарниці розчистили меліоративний канал. 

Про це повідомила Дарницька РДА.

Спільними зусиллями райдержадміністрації, КП «Київкомунсервіс» та КП «Плесо» провели грандіозне прибирання меліоративного каналу біля вулиці Івана Кочерги. Прибрано русло водойми та його прибережна територія.

«Загалом спецтехнікою було вивезено 25 кубів різноманітного сміття. Дарницька райдержадміністрація висловлює щиру подяку всім, хто долучився до прибирання,  адже об'єднаними зусиллями ми зможемо зробити набагато більше!», – коментують у райдержадміністрації.

Зауважимо, що Дарницький меліоканал збирає і відводить дощові та грунтові води з великої території району, зокрема й приватного сектору. За такого засмічення, що спричинили мешканці, та за інших погодних умов (злив чи високого рівня грунтових вод), канал би перестав виконувати свою функцію – відводити воду. Прилеглі будинки й подвір’я потерпали б від підтоплення, а мешканці б вимагали допомоги від влади. Таке вже неодноразово траплялося у минулі роки.

Засмічення непотребом таких київських водних артерій, як Віта, Либідь, Сирець, Дарницький меліоканал, річка Клов, та інші, що приймають зливову воду з вулиць завжди закінчується потопом у підвалах будинків та на вулицях.

мусормусор

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що загальнонаціональний карантин ризикують не пережити близько сотні столичних кафе і ресторанів.

Джерело