Реєстрація /

Мешканців «будинку-вбивці» в Києві пообіцяли переселити

Будують новий будинок.

Роботи з будівництва житла в Києві на перетині вулиць Шолом Алейхема і Мілютенка йдуть за графіком. Це дозволяє стверджувати, що жителі так званого «будинку-вбивці» на Мілютенка, 23-А будуть переселені в нове житло.

Про це повідомив депутат Київради Володимир Шарій.

Будинок був визнаний аварійним ще у 2005 році. З того моменту довгий час жоден представник влади не міг знайти рішення. Тільки лише в 2016 році ситуацію вдалося зрушити з мертвої точки. Для мешканців аварійного будинку рішенням стало будівництво на одній з сусідніх ділянок нового будинку, в якому і будуть надані квартири. Згодом «будинок з грибком» буде знесений, а на його місці зведуть новий сучасний комплекс, куди переселять мешканців з інших аварійних будівель району. Для того, щоб провести все по закону, Київрада прийняла відповідний Детальний план території.

Стаття по темі: Зміни законодавства в сфері нерухомості: що треба знати для укладання угоди купівлі-продажу в Україні

Раніше повідомлялося, що будівельна галузь увійшла в трійку лідерів серед сфер та видів діяльності, в які було вкладено найбільше капітальних інвестицій за підсумками минулого року. У трійку найбільших за об’ємами інвестицій галузей України в 2018 році також увійшли промисловість і сільське господарство

Джерело