Реєстрація /

Мешканці Дарницького району просять прискорити ремонт теплопункту

Міняють мережі.

Розпочата реконструкція центрального теплового пункту та заміна мереж теплопостачання по вул. Ревуцького, 25 в Дарницькому районі столиці ставить під загрозу своєчасний початок опалювального сезону в шести багатоповерхівках.

КП «Київтеплоенерго» обіцяло закінчити ремонтні роботи ще 1 жовтня.

«Громада дуже стурбована несвоєчасним початком виконання робіт з реконструкції ЦТП та заміни мереж теплопостачання, які почалися з великим запізненням, тільки 13 серпня цього року (хоча кошти були закладені в бюджет своєчасно)», – йдеться в депутатському зверненні Лариси Дегтярьовій.

За словами депутата, шість будинків залишаються без гарячої води, і, з огляду на прогноз погоди і безвідповідальність підрядника, опалювальний сезон в цих будинках вчасно не почнеться.

Дегтярьова просить столичного мера встановити чіткі терміни виконання робіт з реконструкції та відновлення благоустрою.

Стаття по темі: Купівля квартири в новобудові для перепродажу: скільки можна заробити

Раніше повідомлялося, що на ТЕЦ-5 розпочали ремонт пікового водогрійного котла із заміною поверхонь нагріву. Узимку такий котел щогодини нагріває близько 3 850 тонн мережної води для постачання тепла та гарячої води киянам. Такої кількості теплоносія достатньо, щоб забезпечити в міжопалювальний період гарячим водопостачанням третину всього міста Києва.

Джерело