Реєстрація /

Компанія KBD.estate будує нове котеджне містечко у 13 км від Буковеля

У селі Яблуниця Яремчанського району на Івано-Франківщині вийшли на екватор будівельні роботи нового котеджного комплексу Yablunytsia. Перші мешканці можуть планувати свій відпочинок у мальовничій частині Карпат уже наступного року.

Котеджне селище знаходиться в найпопулярнішій курортній зоні - всього в 13 км від Буковеля та відоме серед поціновувачів спокійного сімейного відпочинку будь-якої пори року. При цьому, за планом забудовника – української девелоперської компанії KBD.estate, нове котеджне містечко, покликане максимально забезпечити усамітнення та тишу для мешканців. Навіть котеджі спроектовані так, щоби повністю забезпечити повну приватність один від одного.

У комплексі Yablunytsia будуються рівно 10 будиночків, кожен на два поверхи та з новими комунікаціями, які вже підводяться до котеджного селища. Водопостачання - зі свердловини, опалення – локальне водяне від котла на пеллетах, повне біоочищення каналізації та підключення до локальної системи очисних споруд. Енергопостачання підключено від існуючою мережі у Яблуниці.

Котеджне містечко Yablunytsia

Типи планування котеджів двох видів - 116, 5 кв.м та 140 кв.м.

Вартість будиночка варіюватиметься від побажань покупця до майбутнього ремонту. Якщо йдеться про чорновий ремонт, то вартість квадратного метра виведено у 65 500 грн (1 599 у.о). Подальше зростання вартості квадратного метра обговорюється в залежності від подальшого дизайну всередині котеджу.

Максимальна ціна за квадратний метр з повним ремонтом та меблями – 2 255 у.о.

Саме питання майбутнього дизайнерського ремонту дозволяє сформулювати ціну для кожного клієнта індивідуально.

Адреса відділу продажів: Київ, Печерський район, вул.Болсунівська, 4.

Телефон: +380 (93) 080-80-86.

Веб-сайт

Джерело