Реєстрація /

Колишній будинок Рональда Рейгана продають за 7 мільйонів доларів

Будинок знаходиться в Лос-Анжелесі.

Колишній будинок Рональда Рейгана виставили на продаж.

В особняку, площею 570 кв. м є п'ять спалень і побудований він за проектом архітектора Пола Вільямса, який часто проектує житло для голлівудських знаменитостей. Будинок був оновлений, але більша частина його стилю середини століття залишилася.

В особняку жив президент Рональд Рейган і його перша дружина, актриса Джейн Вайман, під час їх шлюбу. А в минулому році він служив будинком для Джоан Кроуфорд в телесеріалі «Ворожнеча» про суперництво між Джоан Кроуфорд (грає Джессіка Ленг) і Бетт Девіс (грає Сьюзен Сарандон).

Стаття по темі: Нерухомість як інвестиція: у що варто вкладати гроші?

Вайман, яка була одружена з Рейганом з 1940 по 1949 рік і померла в 2007 році, жила в будинку до початку 1950-х років. І коли прийшов час їй рухатися далі, у неї вже був покупець. За словами місцевого агента, жінка, яка купила його, завжди любила будинок, і одного разу вона постукала в двері і сказала Джейн, що якщо та коли-небудь захоче продати його, то нехай подзвонить.

Аналітика по темі: Аналіз цін на вторинному ринку житлової нерухомості Києва: травень 2018 р.

Жінки уклали угоду 64 роки тому. Покупець не так давно померла, і її діти продають цей особняк в стилі колоніального Відродження. За словами агента, симетричний фасад тут не змінився, а овальний вхід і сходи залишаються такими ж красивими, як і раніше.

Будівля включає в себе зал з еркером, вітальню з високими стелями і великою майстер-люкс з баром. Є окрема їдальня, а також куточок для сніданку. Оригінальні форми зустрічаються по всьому будинку. Головна спальня займає південну сторону другого поверху, є також три додаткові спальні з ванними кімнатами.
Зовні є обідній павільйон з вогнищевої ямою, ландшафтними садами і басейном.

Джерело