Реєстрація /

Кличко обіцяє відкрити Подільсько-Воскресенський міст у 2020 році, але метро на Троєщину - тільки через 5 років

Міський голова Києва впевнений що автомобільне сполучення по мосту можна відкрити до кінця 2020 року

Автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту реально запустити в кінці 2020 року, вважа мер Києва Віталій Кличко.

Після того, як на мосту були прибрані тимчасові опори, почалася підготовка до асфальтування з'їзду на Набережне шосе, бетонуються опори для металевих конструкцій частин моста з боку Подолу і на Русанівських садах.

«Що ж стосується планів запустити автомобільне сполучення новим мостом до кінця наступного року – це цілком реально!І поки погода сприяє, бригади фахівців працюють на Подільсько-Воскресенському мостовому переході цілодобово», – проінформував Кличко на своїй сторінці в Facebook.

Він також прокоментував імовірність запуску метро на Троєщину: «Я дуже багато починань заклав як мер. Наступним викликом буде метро на Троєщину. Щоб його запустити, потрібно близько 5 років: спочатку запустити мости і автосполучення, а потім – метро», – заявив мер.

Стаття по темі: Скільки ремонтують мости в Києві: рекордсмен Південний міст перекритий 5 місяців на рік

Нагадаємо, що будівництво Подільсько-Воскресенського моста триває вже 27 років. За цей час неодноразово змінювався загальний кошторис будівництва.

Джерело