Реєстрація /

Киянам пообіцяли не вимикати світло на вихідних

Роботи проводитимуть у робочі години.

ДТЕК Київські електромережі вирішив не проводити у вихідні дні планові ремонти, що передбачають тимчасове знеструмлення клієнтів. Компанія змінила власний графік й виконуватиме тільки ті роботи, що не вимагають відключення світла. Отже мешканці Києва більше не відчуватимуть дискомфорт через проведення регламентних робіт на електрообладнанні у вихідні дні.

Виконання планових ремонтів на електрообладнанні включають обслуговування, ремонт і заміну трансформаторів та вимикачів, кабелів та повітряних ліній, приладів обліку та іншого устаткування. Вони необхідні, щоб у будинках було світло, а аварії траплялися якомога рідше. Проводити більшість таких робіт без відключення електрообладнання неможливо. Від цього залежить безпека співробітників компанії та пересічних громадян, які перебувають поблизу місця проведення ремонтів.

У разі відсутності електроенергії дізнатися причини та орієнтовний час відновлення можна на сайті компанії, за допомогою чат-боту у Viber або Telegram, запитів на сторінці у Facebook або дзвінків у кол-центр.

Читайте також: Популярні квартири на ринку нерухомості Києва: що користується підвищеним попитом в 2021 році

Раніше повідомлялося, що на ВДНГ починають будівництво урбан-парку

Джерело