Реєстрація /

Киянам показали, як ремонтують Окружну дорогу (відео)

Ремонт триває цілодобово.

Столиця продовжує оновлювати Велику Кільцеву дорогу.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і оприлюднив відео про те, як тривають роботи на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна.

«Місто продовжує оновлювати Велику Кільцеву дорогу. Сьогодні активні роботи тривають ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Це – одна з ділянок, яку столиця нещодавно отримала на свій баланс від області. На чому місто наполягало давно, щоб мати змогу розпочати ремонт. Адже десятиліттями там тільки «латали» ями. Тепер, в рамках капітального ремонту, ця частина «втомленої» дороги, фактично, відбудовується заново. А це – майже три кілометри шести смугової дороги», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що спочатку будівельники облаштували нову, сучасну дощову каналізацію. Тепер на кількох ділянках триває вкладання щебеневої основи та асфальтування полотна. Усього облаштують три шари надміцного асфальтобетону.

Встановлять і 260 опор для сучасного LED-освітлення. Крім того, для комфорту місцевих жителів уздовж магістралі встановлять шумозахисні екрани та озеленять прилеглу територію.

Також відремонтують тротуари і облаштують велодоріжки. Капітальний ремонт включає і оновлення світлофорів, встановлення бар’єрної огорожі та 8 сучасних павільйонів очікування на зупинках громадського транспорту.

Відремонтують і прилеглу вулицю Лятошинського та місцевий проїзд вздовж гіпермаркетів.

Читайте також: Купівля квартири за договором переуступки прав: ризики і вигоди

Також іпотека в Україні під 7 відсотків: за два місяці видано 238 кредитів.

Джерело