Реєстрація /

Київська область витратить на містобудівний мониториг 8 мільйонів гривень

Знайшли підрядника.

Київоблрада перерозподілила фінансування обласної Програми по створенню геоінформаційної системи ведення містобудівного кадастру і моніторингу області на 2017-2021 роки. У цьому році на її реалізацію депутати планують витратити понад 8 млн гривень.

Про це стало відомо з рішення № 020-01-VІІІ Київоблради «Про внесення змін до Програми створення геоінформаційної системи ведення містобудівного кадастру і містобудівного моніторингу Київської області на 2017-2021 роки від 24 грудня 2020 року.

У Програмі зазначається, що вона в майбутньому забезпечить владу і мешканців регіону актуальною і об'єктивною інформацією про дійсний стан і статус об'єктів землекористування та нерухомості, зміни їх характеристик, функціонального призначення, результатів економічної оцінки. А також дозволить створити на обласному рівні автоматизовану інформаційну систему геопросторових даних містобудівного кадастру.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що у системі містобудівного моніторингу буде доступний перелік документів за кожним об’єктом будівництва у столиці.

Джерело

Теґи