Реєстрація /

«Київавтодор» похвалився ремонтом доріг у 2018 році

Відремонтували низку вулиць.

У «Київавтодорі» повідомили, які вулиці та шляхопроводи відремонтували у 2018 році.
Так нове покриття отримали вулиці Олени Теліги, Ярославів Вал, Леонтовича, Назарівська, Генерала Родимцева, Володимирська, Вифлеємська, бульв. Вернадського, просп. Тичини, Набережне шосе, транспортні розв'язки біля станцій метро «Харківська», «Позняки», «Осокорки» та ін.

Продовжуються масштабні роботи з реконструкції та капітального ремонту на вулицях Алматинській, Заболотного, Туполєва, Сім’ї Кульженків, проспектах Палладіна та Правди, мосту Метро через Русанівську протоку. Ці об’єкти є перехідними і повний комплекс робіт на них буде завершено у 2019 році.

Також вперше за останні десятиріччя протягом одного року в рамках капітального та поточного (середнього) ремонту відремонтовано 19 штучних споруд, зокрема, шляхопровід на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, три шляхопроводи на транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила, шляхопровід на перетині просп. Комарова та бульв. Гавела, 4 пішохідні мости на перетині просп. Перемоги та Кільцевої дороги тощо.
 

Джерело